La Petite Croquette – Profondeville

La P'tite Croquette de beste steak van belgie
Categories: ,

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.laptitecroquette.be/

  Adres

Chaussée de Namur 55, 5170 Profondeville
Routebeschrijving

  Openingsuren

Open op woensdag, donderdag en zondag
van 12u tot 14u en van 18u30 tot 21u

Open op vrijdag
van 12u tot 14u en van 18u30 tot 21u30

Open op zaterdag
van 18u30 tot 21u30

Gesloten op maandag, dinsdag

  Telefoon

081 / 23 13 15 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Ons bezoek

In Profondeville staat een bescheiden restaurant waar steak één van hun specialiteiten is. De buitenkant van dit gebouw oogt simpel en grijs, but don’t judge a book by its cover !! Want eenmaal je binnen bent waan je je in een sfeer van gezelligheid en word je overweldigd door de geur van versgebakken vlees.

De steak

la ptite croquette

dav

Bij La p’tite Croquette in Profondeville zijn we gegaan voor een “entrecôte bresilien” een steak van Braziliaanse origine met champignonsaus.  De steak was zeer goed gebakken en van uitstekende kwaliteit. De verhouding tussen de hoeveelheid peper en zout dat toegevoegd werd aan de entrecôte was perfect. De champignonsaus was super op smaak gebracht, hier hadden we graag wat meer van gehad. Bij La p’tite Croquette heb je een uitgebreide keuze tussen verschillende rassen en vleesgerechten.


De bijgerechten:

Bij ons aperitiefje kregen we olijfjes en spekchips.
De frietjes waren enorm lekker en waren een van de betere die we al hebben mogen proeven.
De mayonaise was standaard, niks op aan te merken. De salade was lekker fris en redelijk simpel maar goed afgewerkt met een heerlijke dressing.

 

Interieur:

Het interieur is echt mooi afgewerkt. De muren zijn hier en daar ontbloot om een stukje bakstenen muur te laten zien, wat volledig in het interieur past. Ze werken veel moet hout- en leder accenten. Ook staan koeien redelijk centraal bij het vormgeven van dit interieur, van koeien foto’s tot koeienvellen mooi verspreid in het restaurant. Zeer gezellige en warme sfeer.


Service/Sfeer:

De service was zeer vlot en vriendelijk. Nadat er wat meer volk begon binnen te komen kwam ook de sfeer goed op gang. Het personeel begroet vriendelijk iedereen die binnenkomt. We voelden ons meteen welkom.


Prijs/kwaliteit:

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.