De Torenhoeve – Rotselaar

de torenhoeve de beste steak van belgie
Welke stukken vlees serveren ze?

Côte à l'os, Entrecôte, Filet Pur, Gewone steak of kogelbiefstuk, Ribeye

Welke runderrassen serveren ze?

Angus, Belgisch Wit-Blauw

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Zesrib
  • Entrecôte
  • Gepelde biefstuk royal 
  • Filet Pur 
  • Lady steak 
  • Cote à l’Os
  • Wandeling door het rood vlees 

Inbegrepen : frietjes, kroketten, puree, rijst, pasta, aardappel in de schil of torenhoevegras.

 

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.detorenhoeve.be/

  Adres

Torenhoflaan 68,  Rotselaar
Routebeschrijving

  Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag en donderdag open vanaf 17 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12 uur tot …..

  Telefoon

016/ 84 35 48 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

  Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag en donderdag open vanaf 17 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12 uur tot …..

Ons bezoek

Voor een lekker stukje vlees kan je echt wel terecht bij De Torenhoeve in Rotselaar zijn! Smokey vibes, hemelse smaken en vlotte service. Deze elementen zijn allemaal terug te vinden bij De Torenhoeve ! Echt Bourgondiërs met een appetijt voor een ribeye zitten hier alvast op hun plek.

De steak

de beste steak van belgie de torenhoeve

In de Torenhoeve opteerden we voor een ierse ribeye met bearnaisesaus . Indien je een liefhebber bent van gegrild vlees met een smokey vibe is deze een absolute aanrader! De steak was afgewerkt met vuurkruiden, dit in combinatie met de uitstekende kwaliteit  van de ribeye maakte er een echte smaakbom van. De ribeye was bovendien uitstekend gebakken en de smaak was zoals eerder vermeld simpelweg subliem.

De bijgerechten

Laten we beginnen met het hapje. Als hapje bij het drankje werden er nacho’s met salsa geserveerd, origineel om dit ook eens in een echte Belgische zaak aan te treffen.

De frietjes waren zeer lekker van smaak en goed gebakken. Lekker dik en toch krokant. De mayonaise erbij was een zoete mayonaise die er goed bij paste.

Het slaatje dat bij de steak geserveerd werd was geen standaard salade met dressing. Integendeel, de salade was zeer uitgebreid met mais, bieslook, komkommer, tomaat, aardappelsla en ei.

De bearnaisesaus  waar we om hadden gevraagd mocht persoonlijk wel iets luchtiger zijn qua textuur maar de smaken waren right on point !

 

Interieur

Het interieur was zeer authentiek met oude vloeren en veel authentieke elementen. Ook de muren hadden nog deze klassieke uitstraling. Dit interieur werd mooi afgewerkt door lederen accenten zoals lederen stoelen en lederen placemats. Op de vensterbank waren gezellige lichtelementen alsook een oude barbecue en houtvuur. Een aangenaam en gezellig interieur.

 

Service/sfeer

De Service was zeer vriendelijk en ontzettend vlot. We hebben nooit lang moeten wachten en er stond altijd iemand beschikbaar als je graag nog wat te drinken had gewenst. Er was hier zeker sprake van ervaren personeel. De sfeer was ook zeer gezellig. Overal stonden echte kaarsjes op tafel wat de gezellige sfeer natuurlijk wat hoger tilt.

Prijs/kwaliteit

Bij de Torenhoeve betaal je geen cent te veel voor de geleverde kwaliteit.