Brasserie Improvisio – Leuven

Brasserie Improvisio De beste steak van belgie
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Entrecôte, Gewone steak of kogelbiefstuk

Welke runderrassen serveren ze?

Belgisch Wit-Blauw, Hereford

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

STEAK Bleu Blanc Belge +/-250 g 
gevarieerde seizoenssalade en  handgesneden frietjes

Sauzen:
peper – champignon – lookboter – béarnaise

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.improvisio.net

  Adres

Brusselsestraat 63b, 3000 Leuven
Routebeschrijving

  Telefoon

016 20 76 46 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Zon-en maandag gesloten
Di-zat. 12-15 en 18-22.30 u

Ons bezoek

Een steak van het Belgisch wit-blauw ras rechtstreeks van de hoeveslagerij. De groenten komen van UPC St. Kamillus . Biologische verantwoorde producten , bio producten en lokale producten staan hoog in het vaandel bij Brasserie Improvisio. Je ziet en proeft dit duidelijk in hun gerechten terug.

De Steak

De steak van het Belgisch wit-blauw ras van de hoeveslagerij was lekker mals en zeer sappige met een hele lekkere smaak.  De steak van een mooie krokante korst. De steak was ook na het rusten nog perfect op temperatuur. Het stuk vlees was ook goed gekruid, waardoor we de voorziene peper –en zoutvaatjes niet nodig hadden.

de beste steak van belgie brasserie improvisio

 

Bijgerechten

De frietjes waren gewoonweg top. Zelfgesneden huisgemaakte frietjes, dit in combinatie met heerlijke mayonaise was om te smullen.

De groentjes van Brasserie Improvisio waren lekker fris en knapperig en werden in een apart kommetje geserveerd. Het slaatje was gekruid met peper en zout afgewerkt met wat olijfolie. Simpel maar smakelijk.

Ditmaal zijn we nog eens voor béarnaise gegaan. Heel erg smakelijk. De textuur zat ook goed.

De Service/De Sfeer

We zijn s’middags gaan eten en het zat zo goed als vol. Niet veel lawaai in de zaak iedereen zat op zijn gemak en de temperatuur was zeer aangenaam. We zijn op een donderdag gaan eten en iedere donderdag is het in Improvisio donderdag #gezonderdag een gezonde lunch van biologische/lokale producten in het kader van hun strijd tegen het klimaat, tof initiatief! Toeval of niet maar wie zat er op donderdagmiddag hier ook te eten , Sandra Bekkari.

De service verliep heel vlot. Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Ze hadden alle klanten goed in de gaten en stonden meteen klaar bij een teken van de klant.

Interieur

Bij het binnenkomen van de zaak krijg je al een heel warm gevoel. Stijlvol en proper ingericht. Erg mooi pand. Brasserie Improvisio heeft ok nog een aparte zaal voor privéfeesten. Ook de wc’s waren proper.

Prijs/Kwaliteit

Hier krijg je waar voor je geld, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.