Le Gastromme – Vielsalm

le gastromme beste steak van belgie
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Entrecôte, Filet Pur

Welke runderrassen serveren ze?

Iberico

  Website

https://legastromme.be/

  Adres

Rue Emile Tromme 1, 6698 Vielsalm
Routebeschrijving

  Telefoon

+32 497 42 87 29 (klik om meteen te bellen)

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Entrecôte
  • Filet pur 
    Beschikbare sauzen: champignonsaus/gebakken champignons/pepersaus/bearnaise/Roquefortsaus

Bekijk hier het volledige menu.

Facebook

Volg de pagina hier.

  Openingsuren

Donderdag en vrijdag: 18:00 – 22:00
Zaterdag: 12:00 – 22:00
Zondag: 12:00 – 20:00

Ons bezoek

Zin in een beetje nostalgie ? Ga dan gewoon eens lekker uit eten in Le Gastromme in Vielsalm! Heerlijke gerechten waaronder ook veel klassieke gerechten en een interieur waarbij je wordt meegenomen naar de tijd waarop je op zondag bij de bomma ging eten.

De steak

de beste steak van belgie le gatromme

Hemelse smaak, goede cuisson, ideale kruiding én lekker sappig ? De filet pur in Le Gastromme in Vielsalm voldoet aan alle verwachtingen ! De steak was goed gebakken volgens onze bakwijze. Ook voorzien van een beetje groen. De steak zwom nog een beetje in boter waarmee ie gebakken was, wat natuurlijk wat extra smaak met zich meebrengt.

De bijgerechten

Bij het wachten werd er alvast brood geserveerd met zachte boter.
De frietjes bij Le Gastromme waren goede dikke patato wedges nog in schil die erg lekker waren en ideaal voor veel saus op mee te krijgen. De salade bij de steak was super en lekker gedresseerd met een zoete dressing en verschillende groentjes. Het was een gemengde salade met kerstomaatjes, paprika, komkommer, druiven en wortel dus zeker geen basic slaatje !
De champignonsaus zat qua smaak goed maar naar onze persoonlijke mening mochten er ook wel wat grovere stukken champignon in zitten.

 

Interieur

We zijn nog niet eens binnen en we zijn al overdonderd door de uitstraling. De oprit is zeer speciaal en het restaurant is een typisch Waals huisje. Met andere woorden, zeer gezellig en authentiek. Bij het binnenkomen zien we dat deze sfeer ook aan de binnenkant van het restaurant zit. Er hangen veel oude portretten en schilderijen in de zaal en deze ‘oude’ uitstraling loopt doorheen het hele restaurant. Zeer gezellig dus !

 

Service/ Sfeer

Éen woord voor de service bij Le Gastromme: S-U-P-E-R!
Zeer vriendelijk, joviaal, vlot en beleefd! Meer kunnen we niet wensen van de service. Om nog maar te zwijgen over de sfeer. De sfeer lag er dik op, iedereen in de zaak amuseerde zich rijkelijk. Ook stonden er overal echte kaarsje. Speciaal sfeertje dat ons wel kon bekoren.

Prijs/kwaliteit

Geen cent te veel voor de geleverde kwaliteit

.