La Table des Champions – Saint-Hubert

La Table des Champions de beste steak van belgie
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Côte à l'os, Entrecôte, Filet Pur, Gewone steak of kogelbiefstuk, Longhaas, Ribeye

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

 

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.latabledeschampions.be/

  Adres

Place du Marché 14, 6870 SAINT-HUBERT
Routebeschrijving

  Openingsuren

Woensdag en Donderdag : 12h – 14h30 / 18h – 21h
Vrijdag en zaterdag : 12h – 14h30 / 18h – 22h
Zondag : 12h – 14h30 / 18h – 21h30

  Telefoon

+32(0)61 61 10 11 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Woensdag en Donderdag : 12h – 14h30 / 18h – 21h
Vrijdag en zaterdag : 12h – 14h30 / 18h – 22h
Zondag : 12h – 14h30 / 18h – 21h30

Ons bezoek

De echte vleesliefhebber zit bij La Table des Champions op zijn plaats. De zaak ademt een liefde voor het vak uit. Met de open keuken heb je zelfs zicht op de bereiding van je steak.

De steak

de beste steak van belgie la table des champgions

Dit restaurant is een echt vleesrestaurant en vleesliefhebbers wanen zich hier in de zevende hemel. Er is dus ook een uitgebreide selectie aan vlees dus je kan je al voorstellen dat de keuze niet zo simpel was. Uiteindelijk hebben we dan toch gekozen voor de Ierse entrecôte en daar hadden we zeker geen spijt van ! De steak was perfect gebakken en zat boordevol smaak! De steak was goed sappig. Kortom, een geweldig stuk vlees!

De bijgerechten

De eerste smaken die ons werden gepresenteerd waren amuses van gerookte “saucisse” en verschillende stukken charcuterie. De bearnaisesaus was voortreffelijk bij onze entrecôte, al was het vlees zodanig goed dat een sausje niet nodig was. Doordat we zicht hadden op de keuken hoorden we de bearnaisesaus ook vers geklopt worden ! Ook de frietjes waren dik in orde en bracht ons weer terug naar onze tijden waarin we ons tot de late avond op de kermis vertoefden. Op de mayonaise was ook zeker niets aan te merken. Naast de steak met bearnaisesaus en frietjes werd er ook een zeer fris slaatje geserveerd met rucola, balsamico, pijnboompitten en okkernoten. Dit slaatje was ontzettend smaakvol en was een leuke afwisseling van de standaardslaatjes met vinaigrette en rauwe tomaten!

Interieur

Het interieur bracht dit etentje tot een hoger niveau. Dit is zeker een van de meest charmante restaurants die we al bezocht hebben. Het restaurant is een typisch Ardens huisje met grove stenen muren en houten tafels. Het interieur was dan ook weer mooi in harmonie met wat moderne elementen zoals zwarte lederen stoelen en een prachtige stalen luster. Een van de leukste aspecten hier is dat je bij het binnenkomen de slagerij in het gebouw passeert. Het meest gezellige is dat ze hier werken met een open keuken zodat wanneer je aan je tafel zit je mooi zicht hebt op het houtvuur en de kok. We zagen de vlammen vanuit onze zitplaats!

Service / Sfeer

Dat de sfeer goed zat is ondertussen ook al duidelijk. Het is er super gezellig. Als je binnenkomt is de sfeer al direct top enkel en alleen al door de geuren van de huisgemaakte frietjes en de grill.  De service was alles wat het moest zijn: snel, vlot en vriendelijk ! Het personeel draagt ook bij aan de huiselijke sfeer die je omringd in het restaurant.

 

Prijs/kwaliteit

Nagenoeg perfecte kwaliteit voor een eerlijke prijs.