L’Amusoir – Waterloo

l'amusoir de beste steak van belgie
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Côte à l'os, Entrecôte, Filet Pur, Gewone steak of kogelbiefstuk

Welke runderrassen serveren ze?

Angus

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

 

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.lamusoir.be

  Adres

Chaussée de Bruxelles 121, 1410 Waterloo
Routebeschrijving

  Openingsuren

s’Middags van 12h00 tot 14u30 et op zondag tot 15h00

s’Avonds : van 19h00 tot 22h30 en donderdag; vrijdag,zaterdag en feestdagen tot 00h00

  Telefoon

+32 23548233 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

 

Facebook

Volg de pagina hier.

Ons bezoek

Restaurant l’Amusoir gelegen te Waterloo is een ideaal etablissement om een gezellige rustieke sfeer op te snuiven met een uitgebreide keuze aan gerechten. Uiteraard is De Beste Steak van België hier om de steak te bespreken. De prijzen van de gerechten zijn aan de lage kant, zeker voor het lunchmenu met de steak. Maar daarom zeker niet minder goed!

De steak

de beste steak van belgie l'amusoir

Hier zijn we  gegaan voor een klassieke (rum)steak. Saignant gevraagd en dat is ook wat we gekregen hebben. De kruiding was voor ons voldoende al is dit natuurlijk vaak iets naar persoonlijke wenst, vandaar het extra peper en zout dat aanwezig is op de tafels.

De bijgerechten

De frietjes waren samen met de citroenfrisse mayonaise een lekkere toevoeging aan de maaltijd.
De salade was hier redelijk basic, maar de vinaigrette was er wel een lekkere smaakmaker bij. Bij onze steak in  Bistro L’Amusoir bestelden we de choron saus die boordevol smaak zat en qua textuur echt ideaal was.

Interieur


Het interieur in deze bistro is op en top chalet stijl. Gezelliger dan hier kan je niet zitten! Je krijgt hier volledige après ski vibes waardoor je op je gemak van je maaltijd kan genieten want je wil hier wel met plezier een tijdje zitten. Alles is mooi afgewerkt in hout, van de muren tot de tafels. Het restaurant is ook veel groter dan we op het eerste zicht hadden verwacht.
De menu’s zijn netjes en modern.

Service / Sfeer


De zaal zat volledig vol tevreden klanten maar de service leed zeker niet onder de drukte. We werden hier zeer vlot bediend en er werd meteen brood en drank op tafel geserveerd. Ook al was het heel erg druk in de zaak, toch moesten we niet lang wachten op ons lunchmenu. De sfeer zat goed en de service was niks om op aan te merken!

Prijs/kwaliteitsverhouding

Hele lagen tarieven voor een degelijke kwaliteit.