Ferme Des 4 Saisons – Bourlers

beste steak van belgie Beste Steak van België 2019 | Bent u op zoek naar een leuke brasserie of restaurant in Bourlers of omgeving Henegouwen? Kom dan naar La Ferme de 4 Saisons
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Entrecôte, Filet Pur

Welke runderrassen serveren ze?

Angus

  Website

http://ferme4saisons.be

  Adres

Rue de Scourmont 8B, 6464 Bourlers

Routebeschrijving

  Telefoon

060 214246 (klik om meteen te bellen)

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Gegrilde Black Angus Entrecote en Béarnaise Saus
  • Entrecôte “Black Angus” aangebraden met truffelboter
    met Frietjes / Salade of Seizoensgroenten
  • Longhaas van Iers rund / Cevennes-uien en groene peper
    met huisgemaakte frieten / salade

Bekijk hier het volledige menu.

Facebook

Volg de pagina hier.

  Openingsuren

Woensdag tot zondag van 12h00-15h00 en 18h30-23h00

Ons bezoek

Belangrijke afspraak? Fancy date ? Indruk maken, iemand bedanken, … Bij la ferme des saisons is er sprake van een gezellig restaurant met de nodige luxe en klasse. Haal alvast een mooie jurk uit de kast of je nette hemd want je gaat genieten in stijl!

De steak

de beste steak van belgie la ferme des 4 saisons

Ook in dit charmant restaurant moesten we natuurlijk weer de keuze maken van steak en saus. Hier zijn we dan gegaan voor een filet pur Black Angus met “poivre du cambodge.”, eigenlijk een pepersausje. De steak was perfect saignant gebakken zoals gevraagd. Hij stond trouwens nog letterlijk in vuur  toen ie aan tafel werd geserveerd. De kruiding, smaak en malsheid waren allemaal dik in orde! Genieten!

De bijgerechten

Het brood dat werd geserveerd aan tafel om de honger alvast wat te stillen was zeer smakelijk, vooral met de zalige roomboter die erbij zat.
Bij de frieten wisten we na de eerste hap al dat deze overduidelijk huisbereid waren wat altijd een pluspunt is ! De mayonaise deed de kwaliteit van de frietjes zeker recht aan, zeker voor de liefhebbers van een wat scherpere smaak. Het slaatje was gemengd met ei, vinaigrette en mayonaise. De pepersaus bij de steak was overigens ook uitstekend, met flink wat pit.

Interieur

We mochten ons zetten in de prachtige veranda in La Ferme des 4 saisons. Gewoonweg magnifiek om een etentje in te beleven. De houten tafels, prachtige stof beklede stoelen, lederen placemats. Stuk voor stuk elementen die het geheel afmaken. De decoratie is ook zorgvuldig uitgekozen.

Service/sfeer

Dankzij de professionele en vlotte bediening was het meteen duidelijk dat de service zeer gestructureerd verliep. Het viel ons ook op dat de zaak ontzettend proper was. We hebben er in alle rust kunnen genieten van het zonnetje in de veranda. Ook qua service en sfeer is de zaak dus dik in orde!

Prijs/kwaliteit

Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Rendez-vous important ? Envie d’un dîner galant ? De faire impression, de remercier quelqu’un , … À la ferme des saisons, vous pouvez y trouver un restaurant chaleureux avec le luxe et la classe nécessaires. Choisissez une jolie robe dans votre dressing ou une élégante chemise parce que vous apprécierez avec style !