Eetcafé Intermezzo – Genk

hof ter doest de beste steak van belgië
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Gewone steak of kogelbiefstuk

Welke runderrassen serveren ze?

Belgisch Wit-Blauw

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Steak met keuze:

Bijgerecht:

  • Salade of warme groentjes
  • Frietjes/kroketjes/puree

Sauzen

  • Champignonroomsaus
  • Peperroomsaus
  • Provençaalse saus

Bekijk het volledig menu hier.

  Website

www.intermezzoeetcafe.be

  Adres

Rootenstraat 8/10 shopping 1, 3600 Genk
Routebeschrijving

  Telefoon

089 23 65 29 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

  Openingsuren

Elke dag van 9.00 uur-20.00 uur

7/7 open

Ons bezoek

Het is eens wat anders, een steak gaan eten in een shopping center. Maar daarom zeker niet minder goed! Bij Intermezzo in Shopping 1 te Genk kan je terecht voor een lekkere lunch vóór, tijdens of na je shopsessie. Handig is ook dat Intermezzo doorlopend de volledige kaart serveert.

De Steak

Aan een lekker stuk vlees ontbrak het zeker niet bij Intermezzo. Deze keer gingen we voor de “gewone” steak op het menu met een pepersaus en frietjes. De bakwijze die we hadden gevraagd (saignant) werd voldoende gerespecteerd en ook over de kwaliteit van het vlees konden we niets aanmerken. De steak had naar onze mening net wel wat langer mogen rusten en misschien een stevigere korst mogen hebben.

beste steak intermezzo limburg

De Bijgerechten

Te beginnen met de pepersaus! Deze was lekker pittig met de juiste textuur en voldoende gekruid. Een ideale aanvulling bij de steak.
De frietjes waren in orde maar mochten net dat tikkeltje krokanter. Wat we leuk hadden gevonden was een zelfgemaakte mayonaise. Maar voor de prijs die je betaalt bij Intermezzo kan je natuurlijk niet alles verwachten.
De salade die we erbij kregen was standaard maar goed! Wat handig was, was de dressing die je zelf naar smaak kon toevoegen.

De Service/De Sfeer

Desondanks er veel volk in de zaal zat, konden we toch op een vlotte service rekenen. De zaak bestond uit 2 verdiepingen, wat leuk was om de shoppende mensen wat te bespieden. Als je op de eerste verdieping zat, kon het soms wel even duren voor je een ober te pakken kreeg voor nog een drankje of de rekening.

De sfeer in de zaak zat goed en we zagen alleen maar tevreden mensen. Het feit dat je in een shopping center zit, gaf volgens ons een speciale toets!

Interieur

Eerst en vooral viel het op dat het een zeer propere zaak was. Doorheen de zaak werd veel gewerkt met houtelementen en tegen enkele muren houtstrips. De stijl was consistent en aangenaam om in te vertoeven.

Prijs/Kwaliteit

Qua prijs-kwaliteit zit je hier meer dan goed! Je krijgt hier meer dan waar voor je geld en dit allemaal tegen zeer zachte prijzen.