De Boesjerie – Westerlo

De Boesjerie de beste steak
Categories: ,
Welke stukken vlees serveren ze?

Chateaubriand, Côte à l'os, Entrecôte, Filet Pur, Gewone steak of kogelbiefstuk, Picanha

Welke runderrassen serveren ze?

Rubia Gallega, Txogitxu

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Selectie van dieren(melkrunderen) die daadwerkelijk geleefd hebben.. 
De runderen zijn grasgevoed en geselecteerd op hun leeftijd en vet.

  • Selectie huis
  •       ”      galician
  •       ”       extra
  • Steak galician

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.deboesjerie.be/

  Adres

Ter voort 168, 2260 Westerlo
Routebeschrijving

  Telefoon

0472722503 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

  Openingsuren

Vrijdag: 17:30 tot 22:00
Zaterdag: 17:30 tot 22:00
Zondag: 17:00 tot 22;00

Ons bezoek

De Boesjerie in Westerlo-Voortkapel is van begin tot einde genieten. Van een heerlijke steak tot en met de vers gemaakte frietjes vergezeld van een uitstekende huisbereide mayonaise. Als klap op de vuurpijl kan je ook nog eens genieten van een supervriendelijke bediening.

De steak

de boesjerie de beste steak van belgie

Het oog viel deze keer op de côte à l’os van het ras Txogitxu. En of dat het een terechte keuze bleek te zijn! Mals en boordevol smaak. De cuisson was uitstekend (saignant), de kruiding tip top in orde en de steak voorzien van een mooie korst.

 

De bijgerechten
In de Boesjerie in Westerlo begonnen de snacks al bij het serveren van het bier, deze werd namelijk vergezeld van een smakelijk cheddarachtig kaasje.

De frietjes waren lekker van smaak maar hadden volgens ons net iets te lang in de olie gelegen. De mayonaise erbij was huisgemaakt en overheerlijk.

Net zoals de mayonaise was ook de bearnaise huisgemaakt en ook deze was super. Uitstekend van textuur en perfect afgekruid.

Ook met de salade gingen ze op hetzelfde elan verder. De salade met onder andere kersttomaatjes, komkommer en gemengde salade was mooi afgewerkt met bieslook en ui.

Interieur
Koeienhuiden tegen de toog, een passende originele menukaart, bijkomende uitleg op de kaart,… . De zaak is op een originele manier ingericht met leuke decoratie verwijzend naar de liefde voor rundsvlees. Het originele interieur wordt ook doorgetrokken naar de wc’s, iets wat redelijk wat zaken nogal eens durven vergeten. Dit alles draagt bij tot een leuk en unieke beleving in de zaak.

Service/Sfeer
Tijdens ons bezoek werden we bediend door een supervriendelijke jongedame. Erg vlot en casual in de bediening en zorgend dat niemand iets tekort kwam.  Een grapje hier en daar kon er zeker vanaf, wat zorgt voor een losse sfeer waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Prijs/kwaliteit

Alles samen genomen is de prijs het hier zeker en vast waard voor wat je in ruil krijgt.