Geraardsbergen – Tequilla’s Beef & Burger

Dat Tequilla’s Beef and Burgers een originele en speciale zaak is, is nog zacht uitgedrukt. Bij het binnenkomen van de zaak waan je je al meteen in een eetzaak in Texas. Doorheen de zaak kan je een waaier aan decoratiestukken vanuit Amerika vinden. Wie een speciale ervaring wil, moet dan ook eens naar Geraardsbergen komen.

De Steak

Om in de Amerikaanse stijl te blijven kozen we dan ook voor de Countrysteak. De steak was heerlijk gemarineerd en had dan ook helemaal geen saus nodig, zoals het personeel al aangaf. Qua smaak en malsheid was dit een topper. Onze bakwijze saignant werd desondanks de moeilijke vorm van de steak voldoende gerespecteerd, hier en daar waren er wel wat deeltjes te bleu.

beste steak met frieten Geraardsbergen

De Bijgerechten

Zoals eerder gezegd had deze steak zeker geen saus nodig. De marinade was zeer lekker. Van de frietjes hadden we om in de stijl te blijven dan toch net iets ‘Amerikaanser’ verwacht, al waren deze zeker niet slecht van smaak. Bij de salade hadden we dit dan ook verwacht, eventueel een coleslaw maar op smaak van de salade en dressing was weinig op te merken.

De Service/De Sfeer

Op onze bestellingen moesten we zeker niet lang wachten, op dit vlak zat de service zeker goed. Zoals we bij redelijk wat zaken merken, was ook hier het vragen van de rekening een opgave.

Zoals we eerder al aanhaalden heb je in deze zaak een heel erge speciale sfeer. Het concept wordt volledig doorgetrokken tot aan het afspelen van de countrymuziek. Wat natuurlijk voor een authentieke sfeer zorgt.

Interieur

Zoals we al aanhaalden ademt deze zaak Amerika. Van de typisch amerikaanse houdertjes voor de sauzen en servetten tot het zitmeubilair. Doorheen de hele zaak vind je leuke souvenirs en decoratiesstukken uit Amerika. Geef je ogen dus maar rijkelijk de kost!

Prijs/Kwaliteit

In deze zaak krijg je zeker waar voor je geld. Heel erg zachte prijzen!

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Country steak
  • Steak natuur

Mogelijke sauzen : peperroomsaus, champignonroomsaus, bearnaise saus, choronsaus, roquefortsaus
Allen huisbereid a la minute.

  • T-bone steak
  • Tomahawk kalf

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.tequillasbeefandburgerhouse.be

  Adres

Grotestraat 45, 9500 Geraardsbergen
Routebeschrijving

  Openingsuren

Woensdag en donderdag van 18 tot 22 uur ( keuken)
Vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30 tot 14 uur en van 18 tot 22 uur ( keuken)

  Telefoon

054 25 38 93 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget