Gooik – Popelier
In De Popelier in Gooik konden we gelegen aan een wijndomein genieten van een smakelijke Ribeye Black Angus me uitzicht op de maïsvelden.
De Steak
We gingen voor een gegrilde ribeye Black Angus. De ribeye was een bom van smaak, mals en lekker sappig. De zeer ruime portie kon ons uitermate bekoren en de steak was ook nog eens perfect. Bij De Popelier kennen ze zeker de betekenis van een goed stuk vlees.
Bijgerechten
De amuse die we aangeboden kregen was een tapenade van zwarte olijf.
Bij de ribeye werden zelfgemaakte frietjes geserveerd met heerlijke huisgemaakte mayonaise. We kregen ook gegrilde groentjes zoals paprika en courgette afgewerkt met een lekker sausje. Daarnaast konden we ook genieten van een koud slaatje van sla en kerstomaatje met een subtiele dressing. De roquefortsaus was lekker, niet te overheersend en had een mooie textuur.
De Service/De Sfeer
We werden heel professioneel ontvangen. De sfeer was relaxed en ongehaast maar toch zeer vlot en je werd op je wenken bediend.
Interieur
Omdat het een mooie zomerdag was, aten we in De Popelier op het terras met zwarte metalen meubels. Dat was een geweldig terras met buitenkeuken dat een mooi uitzicht biedt op de ruime maïsvelden rondom.. Ook het interieur zag erg heel mooi uit met bakstenen muren en houten vloer.
Prijs/Kwaliteit
Eerlijke prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
Wat voor vlees hebben ze in de kuip?
Bekijk hier het volledige menu.
Adres
Populierenstraat 8, 1755 Gooik
Openingsuren
donderdag 12u-14u30 (enkel zomerperiode) en 18u30-21u30
vrijdag 12u-14u30 en 18u30-21u30
zaterdag 18u30-21u30
zondag 12u-14u30 en 18u30-21u30
maandag 12u-14u30 en 18u30-21u30
Telefoon
0477 18 19 51 (klik om meteen te bellen)