Bredene – La Différence

Bij ladifference.biz kan je niet alleen genieten van een lekkere steak. Je kan er ook nog kiezen om zelf je vleesje te grillen met als speciale optie de bisonsteak. Wij gaan hier alvast nog een keertje voor terug!

De steak

de beste steak van belgie la difference

In Bredene zijn we voor de Filet mignon gegaan en dat bleek ook een goede keuze, al werden we zoals in de inleiding vermeldt ook verleidt om zelf onze bisonsteak aan tafel te bakken. Wellicht voor de volgende keer. De Filet Mignon was saignant gebakken zoals we vroegen. Het stuk vlees was mooi gekruid en had duidelijk genoeg tijd gekregen om te rusten. Hiernaast was het ook nog eens lekker mals en sappig. Zeker de moeite waard.


De bijgerechten
De frietjes waren van uitstekende makelij. Nog lekker krokant en warm aan tafel gebracht, ook over de mayonaise hadden we niets aan te merken. Het slaatje was een standaardje dat je wel wat vaker ziet. Gepelde tomaat, rode ui en wat salade en afgewerkt met een dressing. Originele toets was wel de afwerking met de krokante “Bicky” uitjes.

Interieur

In La Difference is het gezellig tafel in een modern kader. Ledlichten aan de bar zorgen voor een speciaal sfeertje in de zaak. Zeker de blauwe kleur hiervan doet je denken aan de kust, waar we ons dus ook bevonden. Qua meubilair werd er ook overal gebruik gemaakt van modernere elementen, die je dan ook weer kon terugvinden in de decoratie.


Service/Sfeer

De service in La Difference is uitstekend. Er wordt niet op personeel bespaard waardoor geen enkele klant te lang moet wachten. Bovendien gebeurt alles op een professionele manier en met een glimlach, natuurlijk een mooie plus. In deze zaak hangt vooral een gezellig sfeertje door de combinatie van de warme bediening en het wat specialere interieur.


Prijs/kwaliteit

Mooie prijs/kwaliteitsverhouding

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Steak La Différence hot plate (2 pers)

  • Steak La-Difference(hot plate)

    Zelf aan tafel grillen

  • Steak filet mignon+/- 350gr

  • Cote à l os 1 persoon +/- 550gr

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://la-difference.biz/

  Adres

Kapelstraat 237, 8450 Bredene
Routebeschrijving

  Openingsuren

Juli/Augustus

Dinsdag t/m Zaterdag : 18u tot 23u

Zondag   : 12u tot 15u
& 18u tot 23u

Buiten seizoen

Vrijdag  : 18u tot 23u

Zaterdag  : 18u tot 23u

Zondag   : 12u tot 15u
& 18u tot 23u

Maandag : 18u tot 23u

  Telefoon

+32 475 69 32 26 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget