Oostende – Jans Café

Heb je graag tijdens het eten ook wat streling voor het oog ? Neem dan zeker eens een kijkje bij Jan’s Café. Ze serveren hier enkel producten waar ze zelf sterk overtuigd  van zijn, maar steken bijna even veel moeite in het bezorgen van sfeer als in het serveren van hun lekkere maaltijden.

De steak

Met een filet mignon kan je nooit de mist ingaan. Maar met welke saus ga je dat smakelijk stuk vlees aanvullen ? Wij zijn gegaan voor een Provençaalse saus aangeboden in Jan’s café. De filet mignon zat goed qua smaak en was mals saignant gebakken zoals gevraagd.

de beste steak van belgie jans cafe

De bijgerechten

Er werd lekker brood aan tafel gebracht en we waren super tevreden toen we een stukje brood namen en opmerkten dat het brood nog lekker warm was!
De frietjes waren lekker krokant gebakken en werden geserveerd met een heerlijke zelfgemaakte mayonaise. Als gezonde aanvulling werd er bij dit gerecht een royale portie salade geserveerd, en ook die heeft gesmaakt !

Heerlijk aan dit gerecht was ook de Provençaalse saus die vol groentjes zat en heerlijk was afgekruid. Een saus die niet alle zaken aanbieden maar toch erg kan smaken.


Interieur

Bij Jan’s Café  is een ontzettend leuk interieur terug te vinden waar fotografie volledig centraal staat. De muren zijn mooi gedecoreerd met grote portretfoto’s en er is een apart hoekje met hun collectie wijnkurkjes, wijndoppen en rode wijn. Ook de kleur rood is hier veel terug te vinden wat een ontzettend gezellige en zelfs romantische sfeer teweeg brengt. De authentieke houten stoelen zijn voorzien van rode kussenbekleding en ook de tafellampjes zijn rood. In deze tafellampjes zitten verstelbare led-lampen zodat iedere klant zijn eigen sfeer kan creëren. Zelfs de placemats van leder en de echt houten zout- en pepermolens maken het interieur mooi tot een geheel!

Service/Sfeer

De sfeer zat sowieso top ! Het is zeer aangenaam om in dit restaurant een paar uurtjes te vertoeven. De service ging dan ook weer extreem vlot en  iedereen werd bedient met een glimlach. We hebben zeker genoten van ons bezoek.


Prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

 

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.janscafe.be//

  Adres

Van Iseghemlaan 60, 8400 Oostende
Routebeschrijving

  Openingsuren

Ma tem vr
12 > 14u30 & 18u > 23u

Zaterdag
18u > 24u

Zondag
Gesloten

  Telefoon

059 70 19 34 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget