Mol – Mangerie Weselo
Bij Mangerie Weselo in Mol moet je zijn, voor een hongertje groot of klein! Nodig iemand uit en ga eens lekker genieten van een topsteak in een gezellig sfeertje. Bovendien vertoef je ook nog eens in een prachtig gebouw. Dubbel genieten dus!
De steak
De bestelling die we plaatsten was voor een Aberdeen Angus filet pur met pepersaus. De steak was echt perfect gebakken. Zeer mals en smaakvol vlees, echte kwaliteit! Als we nog eens in de buurt zijn springen we hier zeker nog eens binnen .
De bijgerechten
Als amuse kregen we een consommé van boschampignon en shiitake. De amuse was voortreffelijk lekker zoutig, op een goede manier.
De frieten waren ook zeer lekker, we dachten zelfs dat ze rechtstreeks van de frituur uit de buurt kwamen. De mayonaise die bij deze frietjes geserveerd werd was overduidelijk zelfgemaakt. Ideale textuur en zeer zacht van smaak, super lekker bij de frieten!
Naast de steak werden er ook verse warme groenten geserveerd namelijk witloof, broccoli, tomaat, asperge en wortel. De pepersaus die bij de steak geserveerd was zeer goed gekruid en ideaal om ons stukje vlees in te dippen.
Interieur
In dit interieur wordt landelijke stijl gecombineerd met luxe. Het gebouw zelf is zeer charmant in landelijke stijl met houtskelet en blote bakstenen muren. Hier hebben ze dan een mooi evenwicht in gebracht met luxueus zwart leder als stoelen en zitbanken. Echt wel een leuk interieur voor een charmante date of een zakelijk diner, alles is mogelijk.
Service/Sfeer
De bediening in de zaak verliep super vlot. De medewerkers waren zeer vriendelijk en onthaalden ons met een enthousiaste glimlach. Enkel de verwarming mocht voor ons een draai hoger. De sfeer zit bij Mangerie Weselo in Mol echt wel zeker goed en is lekker ontspannen.
Prijs/kwaliteitsverhouding
Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Wat voor vlees hebben ze in de kuip?
- Schotse Aberdeen Agnus – met saus naar keuze – gegrild op de Josper
- Filet pur – met saus naar keuze – gegrild op de Josper
Allerlei suggestie rundsvlees:
- Dry Aged Holstein entrecote/ vijf – pepersaus
- Zesrib Holstein/chimichurri saus
Bekijk hier het volledige menu.
Adres
Sint Jozefslaan 1, 2400 Mol
Routebeschrijving
Openingsuren
Maandag: 17.00 – 22.00
Donderdag: 11.00 – 22.00
Vrijdag: 11.00 – 23.00
Zaterdag: 11.00 – 23.00
Zondag: 11.00 – 22.00
* Openingsuren keuken 12.00 – 14.00/17.00 – 21.00, Zondag doorlopen
Telefoon
014 68 72 14 (klik om meteen te bellen)