Selecteer een pagina
Dworp – Grill-Resto Boelekewis

Dworp – Grill-Resto Boelekewis

RecensieMenuContactgegevensSociale Media   Onze recensenten hebben deze zaak nog niet bezocht. Wat voor vlees hebben ze in de kuip? Rundssteak Ossehaas Ierse T-bone steak  Ierse rib-eye  Met frietjes, krielaardappeltjes, rijst, kroketjes of pasta Bekijk hier het...
Gaasbeek – Land van Gaasbeek

Gaasbeek – Land van Gaasbeek

RecensieMenuContactgegevensSociale Media   Onze recensenten hebben deze zaak nog niet bezocht. Wat voor vlees hebben ze in de kuip? Chateaubriand Cote à l’os (2 personen) Filet Pur (Deze vleesgerechten worden opgediend met een gemengd slaatje in een vinaigrette,...
Gooik – Popelier

Gooik – Popelier

Popelier is een vlees & wijn-restaurant in het landelijke Gooik, parel van het Pajottenland. Op 9 juli 2016 openden de deuren. Het keukenteam van Steven Groeninck reserveert een genereus deel van de menukaart voor pure vleesgerechten. Een aanbod gerijpt vlees van verschillende rassen, elk met hun specifieke smaak en eigen verhaal, wordt het intrigerende uithangbord van dit restaurant.

Leuven – Bistro Tribunal “Chez Yf”

Leuven – Bistro Tribunal “Chez Yf”

RecensieMenuContactgegevensSociale Media   Onze recensenten hebben deze zaak nog niet bezocht. Wat voor vlees hebben ze in de kuip? Bij Bistro Tribunal kies je zelf welk stuk vlees en hoeveel je wilt eten. Je wordt uitgenodigd door onze vleessommelier die elk...
Leuven – Brasserie Improvisio

Leuven – Brasserie Improvisio

RecensieMenuContactgegevensSociale Media Een steak van het Belgisch wit-blauw ras rechtstreeks van de hoeveslagerij. De groenten komen van UPC St. Kamillus . Biologische verantwoorde producten , bio producten en lokale producten staan hoog in het vaandel bij Brasserie...