Noorderwijk- ‘t Hulsenhof

In het hartje van de kempen, gelegen ter Noorderwijk, bevindt zich het restaurant Hulsenhof in Herentals. Hier zijn ze gefocust op gezelligheid en betaalbare menu’s aanvullend met een rijke variatie in streekbieren, wijnen en koffie’s.  Ook ontbijt is hier te verkrijgen en hun aanbod biedt voor elk wat wils !

De steak

Een simpele steak, niets meer en niets minder. Goed gebakken en smaakvol. Soms hoeft het gewoon niet meer te zijn dan gewoon te genieten van het goed stuk vlees en dat te appreciëren zonder te veel smaken toe te voegen en dat was hier het geval. Eerlijk en puur. De bakwijze was net goed voor ons.

de beste steak van belgie hulsenhof noorderwijk


De bijgerechten

De frieten waren lekker huisbereid. Ook hier weer simpele bereiding zowel van de frieten als van de salade. De mayonaise bij de frietjes was van uitstekende kwaliteit! Bij de salade misten we wel wat dressing, maar alles was wel lekker vers.

Interieur

Hulsenhof in Herentals biedt een gezellig rustiek interieur in een rustige omgeving. Je kan hier gezellig vertoeven op het terras met zicht op een mooie groene tuin. Binnen wordt er vooral gewerkt met bruintinten zoals houten tafel en donkere lederen stoelen, maar de houten balken aan het plafond zijn een wonderbaarlijk detail dat dit hele interieur tot een geheel. Ook doordat ze de muren wit hebben geschilderd zorgen de bruintinten er niet voor dat de zaal te donker oogt.


Service/Sfeer

De bediening liep op rolletjes, de sfeer was relaxed en warm. We werden hartelijk verwelkomd en hebben geen problemen ervaren bij de service. Alles was in orde!


Prijs/kwaliteit

Eerlijke prijs voor eerlijke kwaliteit.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

 • Steak natuur geserveerd met fris slaatje 
 • Steak champignonroom
 • Steak Pepersaus
 • Steak Provencale
 • Steak met kruidenboter

  Een menu aan 28euro pp
  – Kaaskroketjes of Dagsoep
  – Steak Natuur 
  – Chocomousse

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.thulsenhof.be/

  Adres

vlierbesstraat 27, 2200 Noorderwijk
Routebeschrijving

  Openingsuren

Vrijdag geopend vanaf 17u
Zaterdag,zondag,maandag keuken geopend vanaf 11 tot 21u

Op dinsdag,woensdag en donderdag zijn wij geopend op reservatie vanaf 10p.

  Telefoon

014 75 38 45 (klik om meteen te bellen)

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget