Zwijndrecht – Steakhouse De Klok

Een smakelijke Côte à l’os voor wel een heel zacht prijsje bij Taverne – Steakhouse De Klok.

De steak

de beste steak van belgie steakhouse de klok

Bij Steakhouse de Klok in Burcht zijn we voor de Côte à l’Os gegaan, verbazend was vooral het zachte prijsje waar je van dit toch wel mooie stukje vlees kan genieten. Niet alleen was de prijs zacht, maar dat was de steak ook! Voorzien van een mooie korst en een goede kruiding is het zeker de moeite waard om eens in Burcht langs te gaan om zelf kennis te maken. Bovenal trouwens ook zoals gevraagd saignant klaargemaakt.


De bijgerechten

Lekkere dikke en toch nog krokante frietjes bij Steakhouse De Klok. Combineer dat met de aangename smakelijke mayonaise en je hebt er een leuk bijgerecht bij. Het slaatje was wat simpel maar toch smakelijk en lekker vers. Soms hoeft dat natuurlijk niet meer te zijn.

Interieur

In Steakhouse De Klok heb je meer een cafetariagevoel, wat we zeker niet slecht bedoelen. Dit draagt bij tot de familiale sfeer die er heerst en heeft zeker zijn charme. In het interieur wordt er gebruik gemaakt van wat soberdere kleuren wat rust uitstraalt in de zaak. Net zoals de decoratieve elementen. Deze zijn er wel maar zijn zorgvuldig uitgekozen om geen te overweldigend effect te creëren.  


Service/Sfeer

Hier heb je een eerder familiaal gevoel in de bediening. Wie minder fan is van stijf gedoe moet hier zeker eens passeren. Alles verloopt vlot en de gerechten werden zeer snel geserveerd. Desondanks een volle zaak is dit toch een mooie verdienste van het personeel.


Prijs/kwaliteit

Wie aan een zachter prijsje wil eten, kan hier zeker eens terecht.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Dinsdag is het steakmenu dag (soep/steak met sla en saus naar keuze/dessert)

A la carte: lady steak (180 gr.) — giant steak (320gr.) — filet pur (250 gr.) — zesrib (400gr.) — côte â l’os (1200 gr.)
— vleesbrochette — steak tartaar
Maandelijks nieuwe suggesties waaronder ook soms nieuwe steaks zoals  het entrecote Aberdeen.

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.steakhouse-deklok.be/

  Adres

Dorpstraat 40, 2070 Zwijndrecht
Routebeschrijving

  Openingsuren

Alle dagen open van 10.00 uur behalve maandag open vanaf 09.00 uur

  Telefoon

032 54 10 33 (klik om meteen te bellen)

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget