Etterbeek – Resto Met Jeannine

Zin in een etentje in een groovy restaurant met een losse sfeer? Dan zit je bij Jeannine in Brussel zeker goed! Het smakelijke menu in combinatie met de sfeer en het jazz interieur vormen samen de perfecte cocktail voor een geslaagde avond in Brussel-centrum.

De steak

de beste steak van belgie met jeannine brussel etterbeek

Bij Jeannine in Brussel bestelden we de filet pur, maar voor de verandering eens met roquefortsaus (later meer hierover). De steak was lekker mals en een echt smaakbom! De steak had die typische grilltoets en was zeer goed op smaak gebracht met de kruiding. De roquefort saus was uitstekend bereid en had de juiste textuur en voor de echte liefhebbers van blauwe kaas uiteraard die typische smaak.


De bijgerechten

Een filet pur zou niet volledig zijn zonder goede dikke frieten erbij, en bij Jeannine moet je er niet aantwijfelen dat die ontbreken. De mayonaise was ook weer super van smaak dus in  combinatie met de frietjes hebben we extra hard genoten. De salade was een basic slaatje maar de vinaigrette voegde wel wat extra toe.

Interieur

Het interieur bij Jeannine in Brussel is een interieur dat je niet vaak meer tegenkomt in restaurants. Stap hier binnen en wordt teruggenomen naar de levensvreugde van de roaring twenties gevuld met de beste filmklassiekers en de opkomst van jazz muziek. Deze twee aspecten staan helemaal centraal in het interieur van Met  Jeannine. Zet je hier neer en je humeur staat top ! De gedimde lichten zorgen dan ook voor een zeer knusse sfeer en de tafels zijn ook zeer netjes gedekt. Door het fotobehang in thema van jazz heb je wel heel het etentje lang steeds nieuwe details om naar te kijken.

Service/Sfeer

De service was vlot, alles verliep zoals het hoorde. De sfeer zat zeker ook goed. We hebben in alle rust van onze lekkere maaltijd kunnen genieten zonder boe of ba.


Prijs/kwaliteit

Eerlijke prijs voor goede kwaliteit.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Filet mignon
  • Filet pur
  • Côte à l’os

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.metjeaninne.be/

  Adres

Oudergemlaan 152, 1040 Etterbeek
Routebeschrijving

  Openingsuren

Van maandag tot donderdag: 18h30 tot 23h               

Vrijdag en zaterdag: 18h30 tot 00h30

  Telefoon

02.736.66.06. (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget