Lissewege – Restaurant Hof ter Doest

In de rustige landelijke omgeving op het terras van Hof ter Doest ruik je bij aankomst al meteen het houtvuur. Een perfecte start voor iedere vleesliefhebber. Geniet bovendien ook nog eens van een prachtige groene omgeving met enkele authentieke gebouwen op het domein.

De steak
Bij het openen van het menu viel ons oog meteen op het ribstuk van Belgisch Wit-Blauw. Het vlees was uitstekend gebakken en je kon meteen merken aan de smaak en geur dat er gebruik werd gemaakt van het houtvuur. Het vlees was van uitstekende kwaliteit en heerlijk van smaak. Bovendien waren we ook nog eens voorzien van een erg royale portie. Ons hoor je alvast niet klagen.

de beste steak van belgie hof ter doest

De bijgerechten
Het pepersausje bij ons vlees was mooi afgekruid, had de juiste textuur en lekker wat pit. De frietjes en mayonaise waren uitstekend een perfect voorbeeld van hoe frietjes horen te zijn. Ons slaatje was erg vers en voorzien van een smakelijke dressing. Standaardslaatje bij een lekker stuk vlees. Soms hoeft dat niet meer te zijn.

Interieur
Bij Hof ter Doest merk je dat kwaliteit primeert. Van de lederen placemats tot aan het gepersonaliseerde bord, er wordt hier niet op een euro meer of minder gekeken om de klant te voorzien van luxe. Binnen vind je een imposante vleeskast. Het interieur is klassiek en straalt klasse en kwaliteit uit. Ook de obers steken in een mooi professioneel tenue, een wit hemd met donkere bretellen.


Service/Sfeer
De bediening bij Hof ter Doest is vlot maar toch relaxt. Je krijgt hier geen overhaast gevoel, waardoor je dat typische niets moet alles kan gevoel vakantiegevoel krijgt. Dat vertaalt zich dan ook meteen in de sfeer bij de andere gasten. Niemand komt iets te kort en de bediening is net iets professioneler dan bij de meeste andere zaken.

Prijs/kwaliteit
Eerlijke prijs voor de gekregen uitstekende kwaliteit.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.terdoest.be/

  Adres

Ter Doeststraat 4, 8380 Lissewege
Routebeschrijving

  Openingsuren

Maandag
12:00 – 14:30

Dinsdag Gesloten

Woensdag
12:00 – 14:30

17:30 – 21:00

Donderdag
12:00 – 14:30

17:30 – 21:00

Vrijdag
12:00 – 14:30

17:30 – 21:00

Zaterdag
12:00 – 14:30

17:30 – 21:00

Zondag
12:00 – 14:30

17:30 – 21:00

  Telefoon

+32 50 54 40 82 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget