Sint-Truiden – Pacific

Op de gezellige markt van Sint-Truiden bij Pacific hebben we genoten van een perfect gebakken steak met frietjes. De Ierse entrecôte was mals en sappig mede door de dunne vetrand. Combineer dit met een frisse salade met een smaakvolle dressing en je hebt een mooie combinatie te pakken.

De Steak

De Ierse entrecôte was voorzien van een mooie krokante korst die zeker voldoende was gekruid. Het laten rusten van te steak (essentieel) werd hier niet achterwege gelaten. De gevraagde bakwijze (saignant) heeft de kok perfect gerespecteerd. De gekende vetrand van een entrecôte zorgde voor een smaakvol, mals en sappig stuk vlees.

de beste steak van belgie pacific

De Bijgerechten

De frietjes waren lekker van smaak, maar ontbraken net dat tikkeltje aan krokantheid. De portie was ruim voldoende, maar kon kosteloos worden bijgevraagd. Leuk was dat je de mayonaise er hier standaard bijkreeg.

Als wij saus van de chef zien staan, moeten we hier natuurlijk voor gaan. Dit sausje was op basis van paprika en chilli, wat ter onze verrassing erg goed bij het vlees paste. De saus mocht misschien wat dikker, maar na het proeven van de saus was je deze opmerking snel vergeten.

De groenten vielen bij serveren van ons bord meteen op. Mooi gepresenteerd en lekker vers en knapperig. De lichte vinaigrette paste er perfect bij.

De Service/De Sfeer

Ook al was het vrij druk in de zaak heeft de jonge ober alles op zijn eentje mooi onder controle gehouden (inclusief terras). Enkel bij het opdienen van de gerechten was er hulp vanuit de keuken. Alles verliep vlot. Enig minpuntje was ook hier weer het wachten op de rekening.

Het zicht op de gezellige markt van Sint-Truiden draagt bij aan de goede sfeer in de zaak. Door de kleine zithoekjes in de zaak zit je ook rustig aan je tafel, desondanks drukkere momenten. Ons mooie tafeltje aan het raam met zicht op de markt was puur genieten. Wat attent was van de ober, was dat er ook aan ons gevraagd of we het niet de koud hadden, omdat we aan de deur zaten.

Interieur

In de zaak krijg je een lounge gevoel dat wordt afgewerkt met een moderne toets en gele accenten die door de hele zaak worden doorgetrokken. De zaak beschikt ook over een mooi gezellig terras op de markt van Sint-Truiden waar de moderne toets van binnen ook teruggevonden kan worden.

Prijs/Kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Chateaubriand
  • Ierse entrecôte
  • Ribeye Tomahawk

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.pacificsinttruiden.be/

  Adres

Grote Markt 4, 3800 Sint-Truiden
Routebeschrijving

  Openingsuren

Maandag – Woensdag – Donderdag

10.00 – 22.00

Dinsdag

Gesloten

Vrijdag

10.00 – 00.00

Zaterdag

8.00 – 00.00

Zondag

10.00 – 22.00

  Telefoon

0478.96.69.16 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget