Mol – Mangerie Weselo

Bij Mangerie Weselo in Mol moet je zijn, voor een hongertje groot of klein! Nodig iemand uit en ga eens lekker genieten van een topsteak in een gezellig sfeertje. Bovendien vertoef je ook nog eens in een prachtig gebouw. Dubbel genieten dus!

De steak

De bestelling die we plaatsten was voor een Aberdeen Angus filet pur met pepersaus. De steak was echt perfect gebakken. Zeer mals en smaakvol vlees, echte kwaliteit!  Als we nog eens in de buurt zijn springen we hier zeker nog eens binnen .

de beste steak van belgie mangerie weselo

De bijgerechten

Als amuse kregen we een consommé van boschampignon en shiitake. De amuse was voortreffelijk lekker zoutig, op een goede manier.
De frieten waren ook zeer lekker, we dachten zelfs dat ze rechtstreeks van de frituur uit de buurt kwamen. De mayonaise die bij deze frietjes geserveerd werd was overduidelijk zelfgemaakt. Ideale textuur en zeer zacht van smaak, super lekker bij de frieten!
Naast de steak werden er ook verse warme groenten geserveerd namelijk witloof, broccoli, tomaat, asperge en wortel. De pepersaus die bij de steak geserveerd was zeer goed gekruid en ideaal om ons stukje vlees in te dippen.

Interieur

In dit interieur wordt landelijke stijl gecombineerd met luxe. Het gebouw zelf is zeer charmant in landelijke stijl met houtskelet en blote bakstenen muren. Hier hebben ze dan een mooi evenwicht in gebracht met luxueus zwart leder als stoelen en zitbanken. Echt wel een leuk interieur voor een charmante date of een zakelijk diner, alles is mogelijk.


Service/Sfeer

De bediening in de zaak verliep super vlot. De medewerkers waren zeer vriendelijk en onthaalden ons met een enthousiaste glimlach. Enkel de verwarming mocht voor ons een draai hoger. De sfeer zit bij Mangerie Weselo in Mol echt wel zeker goed en is lekker ontspannen.

Prijs/kwaliteitsverhouding

Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Schotse Aberdeen Agnus – met saus naar keuze – gegrild op de Josper
  • Filet pur – met saus naar keuze – gegrild op de Josper

Allerlei suggestie rundsvlees:

  • Dry Aged Holstein entrecote/ vijf – pepersaus
  •  Zesrib Holstein/chimichurri saus

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.weselo.be

  Adres

Sint Jozefslaan 1, 2400 Mol
Routebeschrijving

  Openingsuren

Maandag: 17.00 – 22.00
Donderdag: 11.00 – 22.00
Vrijdag: 11.00 – 23.00
Zaterdag: 11.00 – 23.00
Zondag: 11.00 – 22.00
* Openingsuren keuken 12.00 – 14.00/17.00 – 21.00, Zondag doorlopen

  Telefoon

014 68 72 14 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget