Spa – L’Auberge

Zin om een dagje of twee te vertoeven in het prachtige Spa ? Bij L’Auberge kan je ook overnachten, dus ideaal om er een weekendje aan de koppelen. Een lekkere maaltijd en daarna een zacht warm bed in ? Of enkel een daguitstap met als afsluiter de steak? Wat je keuze ook is, een aangename dag en lekkere maaltijd is gegarandeerd !

De steak

de beste steak van belgie l'amusoir

Tournedos Belgisch wit blauw. Dat prachtig stuk vlees hadden ze in de aanbieding en natuurlijk konden we er niet aan weerstaan. De tournedos was zeer mals en sappig. Met behulp van de kruiding was deze perfect op smaak gebracht. Hij was gebakken zoals gevraagd en we hebben er ontzettend van genoten.


De bijgerechten

Als starter werd ons olijfjes en crackers gebracht. Ook brood en boter stond op tafel. De frieten waren goed van smaak en lekker dik, echte huisgemaakte frieten. De mayonaise bij deze frieten was ook zeer lekker en duidelijk zelf gemaakt. In plaats van een koud slaatje werden er bij deze tournedos warme groenten geserveerd die echt duidelijk vers waren en zeer lekker bereid. Dat was eens een leuke afwisseling. Als saus namen we de echalotesaus iets wat je eerder in Wallonië terug kan vinden. Speciaal om eens bij een steak te eten.

Interieur

Nog voor dat je binnen stapt weet je al dat het interieur je hart zal veroveren aangezien het exterieur dit zelfs al voor elkaar krijgt. Twee woorden: charme en klasse ! Het interieur hanteert voornamelijk een oude stijl met veel gebruik van hout en bruintinten in combinatie met glans en spiegels. De zaal is zeer klassevol met warm licht en comfortabele lederen zitbanken. De menukaarten zijn gemaakt van kurk. Charmanter en klassevoller dan het interieur bij l’Auberge wordt het haast niet!

 

Service/Sfeer

De service bij l’auberge ging razend snel en het personeel komt regelmatig eens vragen of alles naar wens is. Uiterst vriendelijke bediening in een rustige, gezellige sfeer. Zeker de moeite om nog eens te gaan. Op personeel wordt hier zeker niet bespaard.


Prijs/kwaliteit

Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Dunne Lende van Belgisch Wit-Blauw gebakken of gegrild en een assortiment groenten
  • Tournedos van Belgisch Wit-Blauw gebakken of gegrild en een assortiment groenten

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://aubergedespa.be/nl/restaurant/

  Adres

Place du monument 3/4, 4900 Spa
Routebeschrijving

  Openingsuren

Elke dag van 12h00 tot 14h00 en  van 18h30 tot 21h30

  Telefoon

+3287774410 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget