Dottignies – La Chaumière

Côte à l’os Simmental van Zwitserse origine en dry aged. Je zou voor minder enthousiast worden. Bij La Chaumière keuze te over uit verschillende stukken rund. Smaakvol was de onze zeker en vast. Daarbovenop kan je ook nog eens genieten van een prachtige inrichting waar iedere vleesliefhebber zich in kan vinden

De steak
Zoals daarnet al vermeld is onze keuze op de Côte à l’os gevallen van het ras Simmental van Zwitsere origine. Het stukje dry-aged vlees was uitstekend volgens onze gevraagde bakwijze gebakken (saignant). Het was mooi afgewerkt met barbecuekruiden. Er mocht wel wat meer peper en zout op gedaan worden. Verder was de Côte à l’os heerlijk van smaak en ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

la chaumiere de beste steak van belgie

De bijgerechten
Onze frietjes waren heerlijk maar mochten naar onze smaak net dat tikkeltje krokanter. Op de huisgemaakte mayonaise was echter niets aan te merken en was voortreffelijk. Het slaatje was simpel, maar lekker vers en afgewerkt met een smakelijke dressing. Als sausje zijn we gegaan voor de champignonnenroomsaus. Naar onze mening iets te loperig  en deze kon iets meer kruiding gebruiken.

 

Interieur
De mond van elke vleesliefhebber valt open bij het zien van dit speciale interieur. Zo goed als alles staat in het teken van runderen. Sfeervolle lampenkapjes met koeienhuid, geweldige koelkast met het vlees tentoongesteld en zoveel meer leuke elementen.

Service / Sfeer
Een andere mooie plus aan deze zaak is de vlotte en vriendelijke bediening. In deze zaak is meer dan voldoende personeel aanwezig zodat iedereen zo snel mogelijk geholpen wordt. Bijgevolg heerst er ook grote tevredenheid in de zaak aangezien niemand iets tekort komt. Heb je vragen? Dan staan ze je meteen te woord in 2 talen. Natuurlijk beinvloeden bovenstaande elementen de sfeer ten goede. Combineer dit met een lekker stuk vlees en een mooie interieur en aan goede sfeer dus geen gebrek.

Prijs/kwaliteit

Boven gemiddelde prijs/kwaliteitsverhouding

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.restaurant-lachaumiere.be/nl

  Adres

Préachesdreef 40, 7711 Moeskroen
Routebeschrijving

  Openingsuren

Open van 12u tot 14u en van 19u tot 22u.
Gesloten vrijdag, zaterdagmiddag, zondagavond en maandagavond.

  Telefoon

+32 56 48 85 00 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

 

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget