Aalter – ‘t Koffieboontje

 

Als je in de buurt van Aalter op zoek bent naar steak met een heerlijke pepersaus, kennen we een adres: ’t Koffeboontje.

De Steak

de beste steak vna belgie koffieboontje

De chateaubriand die we bestelde was lekker pittig en had een hemelse smaak. We kregen een extreem sappig stuk dat perfect saignant gebakken was. Het was goed afgekruid en had een perfecte korst. De pepersaus was overheerlijk, de lekkerste pepersaus die we tot nu toe mochten proeven.

Bijgerechten

De lekkere frietjes waren standaard dikke frietjes die je wel vaker tegenkomt. Geserveerd met een lekkere, frisse mayonaise op basis van citroen. Het slaatje met rucola, knolselder, worteltjes, kersttomaatjes en komkommer leek misschien simpel maar smaakte heerlijk fris.

De Service/De Sfeer

De service was van begin tot einde zeer vlot. Desondanks een overvolle zaak waar de coronaregels werden gerespecteerd. De bediening was vriendelijk, professioneel en correct. Iedere tafel genoot merkbaar van zijn/haar avond.

Interieur

’t Koffieboontje heeft een leuk interieur met veel donkere tinten, maar afgewisseld met hout en lichtere tinten die het een eigentijdse toets geven. 

Prijs/Kwaliteit

We betaalden een correcte prijs voor een heerlijk stukje vlees.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Steak met frietjes met peper of champignonsaus

  Website

www.tkoffieboontje.be

  Adres

Markt 12, 9880 Aalter
Routebeschrijving

  Openingsuren

Elke dag doorlopend open van 9u30 tot 22u.

Uitgezonderd op maandag en donderdag gesloten.

  Telefoon

093 75 61 61 (klik om meteen te bellen)

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget