Neerpelt – Kip en Koe

De filet pur bij KipenKoe in Neerpelt was voortreffelijk. Er moest zelfs geen steakmes aan te pas komen om de steak te snijden, zo mals

De Steak

De steak bij Kip en Koe was voortreffelijk. We zijn deze keer gegaan voor de filet pur van het Angus ras. Het stuk vlees was werkelijk botermals en van uitstekende kwaliteit. De kruiding mocht voor ons net wat meer zijn maar er was alleszins wel een mooie gegrilde korst aanwezig. 

de beste steak van belgie kip en koe

De Bijgerechten

Ter begeleiding van onze filet pur zijn we voor champignonsaus gegaan. Deze was lekker en uitstekend van textuur, maar kon net als de steak net dat tikkeltje meer kruiding gebruiken.

De frietjes waren dan weer er volledig boenk op. Deze waren goed dik en lekker krokant, met voldoende patat nog binnenin te vinden.  De huisgemaakte mayonaise paste er uitstekend bij.

Als groentjes kregen we ook nog tomaatjes uit de oven. Heerlijke smaakmaker bij onze steak. Bij Kip en Koe is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de saladbar, voor wie nog zin heeft in wat extra groenten.

De Service/De Sfeer

Bij Kip en Koe wordt van een speciaal concept gebruik gemaakt. Aan tafel kan je bestelformulieren vinden voor je eten en drank, deze kan je dan afgeven aan het personeel. Het geeft alleszins een huiselij à l’aise gevoel mee. Veel service komt hier niet aan te pas, maar het serveren van de drank en het eten verliep vlot. De jonge dames van de bediening waren erg vriendelijk.

Interieur

Kip en Koe is eerst en vooral ene hele gezellige zaak om te tafelen. De lichten zijn gedimd om het nog wat specialer te maken. De lusters met de rode kapjes zorgen dan ook voor een leuk effect.  Dit rode effect zie je ook terug in de ramen met het gekleurde glas.

Prijs/Kwaliteit

Voor zo een lekker stuk vlees was het de prijs meer dan waard.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Steak 200 gr. of 250 gr

Ierse Black Angus ras

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.kipenkoe.be/

  Adres

Kloosterstraat 2, 3910 Pelt
Routebeschrijving

  Openingsuren

Geopend van woensdag tot en met zondag van 17:30u -21:00u
Keuken open om 18:00u.

  Telefoon

0475404408 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget