Dworp – Grill-Resto Boelekewis

Fan van grill restaurants met een uitgebreide kaart aan heerlijk gegrild vlees ? Dan zit je bij Boelekewis in Dworp zeker goed ! Laat die heerlijke vleesgeuren je neus binnendringen! Genieten à volonté in Dworp.

De steak

de beste steak van belgie boelekwis

Bij Boelekewis in Dworp zijn we voor de steak simmental dry aged met chimichurri gegaan. De steak was groot, om niet te zeggen gigantisch. Er zat ook goed veel vet aan dus smaak ontbrak er zeker niet aan!  We merkten ook dat het vlees zeer kwalitatief was en ze hem ook voldoende hebben laten rusten. De kruiding van de steak zette hier echt wel de kers op de taart. Smullen geblazen!
Leuk detail in deze zaak: bij elk stuk vlees is er een suggestiewijntje

De bijgerechten

Wanneer de menukaart werd gebracht werd er ook meteen brood en olijfjes op tafel gezet. Olijfolie, zout en peper stond ook reeds op tafel.
De frietjes waren goed dik en goed krokant. De huisgemaakte mayonaise was een super toevoeging aan de frietjes.
Het slaatje was redelijk standaard, salade met kerstomaten en dressing. Deze had misschien wat extra creativiteit kunnen gebruiken, maar daar sta je minder bij stil bij zo een mooie portie vlees.
De chimmichurri was een uitstekende toevoeging aan het vlees, t.o.v. van andere sauzen pakt dit minder de smaak van het vlees weg.

Interieur

Indrukwekkend. Dat was de eerste indruk bij het interieur van Boelekewis. Het gebouw is een oude hoeve met een hoog plafond en een rieten dak. De menukaart is hoogkwalitatief uit leder. Het interieur wordt voornamelijk gekenmerkt door de houten vloer en de lederen bruine stoelen. Een streling voor het oog bij een heerlijke maaltijd wordt altijd wel geapprecieerd.

Service/ sfeer

De bediening gebeurde voornamelijk door jonge dames. De bediening verliep zeer vlot en vriendelijk. Men stond paraat wanneer nodig met een glimlach. Het personeel droeg ook zeker zijn steentje bij tot de aangename sfeer met hier en daar een grapje en een uitstekende service.

Prijs/kwaliteit

Zoals we al vermeld hebben krijg je hier een zeer ruime portie vlees en betaal je geen cent te veel!

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Rundssteak
  • Ossehaas
  • Ierse T-bone steak 
  • Ierse rib-eye 
Met frietjes, krielaardappeltjes, rijst, kroketjes of pasta

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.boelekewis.be

  Adres

Alsembergsesteenweg 856, 1653 Dworp
Routebeschrijving

  Openingsuren

Di – Vrij: 12:00 – 14:00 18:00 – 21:30
Za: 18:00 – 21:30
Zo: 12:00 – 14:00 18:00 – 21:00

  Telefoon

02/380.44.14 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget