Aartselaar – De Stoof

Mag het eens wat luxueuzer zijn ? Heb je wat goed te maken met je lief of wil je simpelweg eens je moeder hartelijk bedanken, dan scoor je met een etentje in De Stoof in Aartselaar zeker goede punten. Een restaurant met oog voor detail en aandacht voor smaak. Het beste van beide werelden dus!

De steak

De keuze viel ditmaal op een simpele steak met pepersaus. De steak was naar onze smaak net iets te ver gebakken. De kruiden die ze bij deze steak gebruikt hebben waren zeer lekker. De pepersaus was subtiel en zacht van smaak, wat ideaal is want we willen natuurlijk niet dat de smaak van de pepersaus de smaak van het vlees overheerst.

de beste steak van belgie de stoof

De bijgerechten

Om te starten werd er brood en olijven aan onze tafel gebracht. Deze smaakten goed en wekten zeker onze appetijt. De boter die ze bij het brood serveerden was op kamertemperatuur en dus gemakkelijk smeerbaar zacht. De frietjes waren simpel maar lekker en de daarbij geserveerde mayonaise was lekker licht van smaak waar we een frisse toets van citroen opmerkten. De salade was een mengeling van sla, tomaat en radijs, afgewerkt met een subtiele kruidige dressing. Zeer lekker.

Interieur

Het interieur is prachtig vanaf de eerste stap in de zaak. De ingang is de eerste indruk van een restaurant en daar hebben ze bij De Stoof zeker rekening mee gehouden. Elke hoek en elke centimeter is ontzettend mooi gedecoreerd. Hun inrichting is een combinatie van klassiek met modern en ze hebben hierin de perfecte balans gevonden.  Door het vele gebruik van wit oogt het restaurant zeer licht. Overal is sfeervolle decoratie en lichtjes aanwezig en ze maken gebruik van echte kaarsen ! (Altijd veel gezelliger dan led-kaarsen). Ook de afwerking met planten en bloemen ontbrak hier niet.


Service/Sfeer

De bediening gebeurde zeer vlot en al het personeel was ontzettend verwelkomend. Bij het binnenkomen werden onze jassen aangenomen en de wijn werd ingeschonken aan onze tafel. Ze deden hun werk professioneel en vlot, helemaal niks op aan te merken. De sfeer zat ook prima, we konden gerust een uurtje langer blijven zitten.

Prijs/kwaliteit

Zachte prijs voor goede kwaliteit

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

– Steak met saus naar keuze: Béarnaise-peperroom-natuur-champignon 
– Steak Robespierre

– Paardenfilet met een witlofslaatje en saus naar keuze.

Op donderdag is het ook onze  STEAKDAG: steak aan 19€. 

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.destoof.be

  Adres

Kapellestraat 55, 2630 Aartselaar
Routebeschrijving

  Openingsuren

Doorlopend Open van woensdag vanaf 17 uur
Donderdag – zaterdag en zondag vanaf 12 uur 
Vrijdag vanaf 9 uur

  Telefoon

037 46 02 80 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget