Merkem – De Kippe

Tijdens de coronacrisis uit eten gaan is inmiddels een heel avontuur! Maar bij De Kippe in Merkem handelen ze netjes volgens de regels en geven ze je, ondanks de omstandigheden, een fijne en gezellige ervaring. Het ideale etentje uit samen met je gezin. Naast de snelle bediening was er het ruime terras en de grote waaier aan extra activiteiten die ons zeker aansprak!

De Steak

de beste steak van belgie cote a los de kippe merkem

Tijdens ons bezoek aan De Kippe kozen we voor de côte à l’os met bearnaisesaus. De steak was uitstekend gebakken en heerlijk gegrild samen met de champignons. Het vlees was zeker nog voldoende sappig en heerlijk mals met tegelijk een knapperig korstje. 

De Bijgerechten.

De overheerlijke bearnaisesaus was compleet van smaak. Door de mooie, luchtige textuur van de bearnaisesaus was het de perfecte aanvulling en deed het de steak nog beter smaken.

De frietjes waren dik in orde, goed krokant! De mayonaise erbij was voortreffelijk!

De amuse van couscous was fris, goed gevuld met smakelijke groentjes en werd perfect aangevuld met een overheerlijk slaatje, gecombineerd met radijs, biet, tomaatjes en scheutjes. Het slaatje werd afgewerkt met een zurige vinaigrette die voldoende smaak gaf aan het slaatje. 

De service en sfeer

Er was zeker een snelle bediening. Door de corona konden we niet direct zeggen of het druk was of niet, maar de zaak was gevuld met tevreden klanten. Als je een ober nodig had, kon je die makkelijk aanspreken. Ze waren zeker makkelijk terug te vinden door hun uniforme outfit.

Niemand kan klagen over de service of de snelheid van het opdienen, en de sfeer was vriendelijk en familiaal. Naast het grote terras vind je een fijne en ruime speeltuin voor de kinderen, wat natuurlijk uit eten gaan met het hele gezin leuker maakt!

Interieur

De Kippe heeft een gezellig en karaktervol interieur dat je aan de buitenkant al terug kunt vinden. Het interieur hangt mooi samen en is in de hoofdruimte zeker rond de prachtige antieke bar gebouwd! De zaak is mooi afgewerkt met houten elementen en je vindt zeker ook enkele leuke sfeerelementen terug in de zaak. Buiten is er dan nog een ruim terras met een grote speeltuin, waar we zelfs een kabelbaan terugvonden.

Prijs/Kwaliteit

Bij De Kippe in Merkem is er zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding! Je krijgt waar voor je geld.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?
  • STEAK MET SJALOT EN SAUS
  • STEAK BÉARNAISE
  • STEAK PROVENÇALE
  • STEAK CHAMPIGNON
  • STEAK PEPER
  • STEAK ROQUEFORT
  • STEAK NATUUR MET HOFMEESTERBOTER
  • RIB-EYE
  • FILET PUR “BLONDE D’AQUITAINE”

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.dekippe.be

  Adres

Stationsstraat 50a, 8650 Merkem
Routebeschrijving

  Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag, donderdag & vrijdag van 14:00 tot 21:30
Zaterdag en zondag van 11:30 tot 21:30

  Telefoon

051 54 40 48 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget