Oudenaarde – Comte De Flandre

 

Het authentieke interieur is een echte blikvanger bij Comte de Flandre. Het behoud van originele elementen zoals de muren en vloer is hier een echte troef. De hoge plafonds geven je ook meteen een erg ruimtelijk gevoel. Combineer dit met mooi ingedekte tafels en je waant je in een sterrenzaak.

De Steak

Tournedos met roquefortsaus was ditmaal de keuze. Perfect gebakken volgens onze standaard bakwijze (saignant). De krokante perfect gekruide korst was zeer lekker. Het stuk vlees was van goede kwaliteit en lekker mals. Enkel de portie mocht misschien iets groter.

comte de flandre de beste steak van belgie

De Bijgerechten

De frietjes waren goed maar mochten net iets krokanter. De mayonaise vonden we een beetje aan de zoete kant.

De Roquefortsaus was voortreffelijk en zoals een saus hoort te zijn. Mooi op smaak gebracht en de juiste consistentie. Roquefort is van nature uit overheersend bij het eten van een stuk vlees, maar was in dit geval zeker niet te sterk.

De salade mocht misschien net iets meer zijn. Qua smaak en versheid van de producten en de vinaigrette kunnen we zeker niet klagen, maar stiekem hadden we toch wat meer inspiratie verwacht.

De Service/De Sfeer

Het prachtige interieur draagt uiteraard bij aan een leuke sfeer in de zaak. De service in de zaak verliep vlot al was het ook wel vrij rustig in de zaak. Er werd aan de belangrijke elementen de nodige aandacht besteed en je kwam niets te kort. Het personeel mocht van ons wat enthousiaster, al is dat op een maandagmiddag misschien niet even gemakkelijk, dit is dan ook snel vergeven.

Interieur

Zoals eerder vermeld beschikt deze zaak over een prachtig authentiek interieur. De originele muren, plafond en vloer van het pand zijn mooi in ere gehouden. Dit in combinatie met enkele erg stijlvolle elementen zoals bijvoorbeeld de verlichting geeft je echt het gevoel van een sterrenzaak. De zaak beschikt ook over een geweldige veranda.

Prijs/Kwaliteit

Erg eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Steak Comte de Flandre
  • Filet Pur
  • Angus Beef Entrecôte 
  • Steak Rossini

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.comtedeflandre.be/

  Adres

Markt 38, 9700 Oudenaarde
Routebeschrijving

  Openingsuren

De keuken is doorlopend open
van 11.30 u tot 22.00 u.
Gesloten op donderdag.
Tea-room : tss 15.00 & 18.00

  Telefoon

055/21 51 55 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget