Hasselt – Butcher Grill & Bar

Wie de complete vleeservaring wil, moet zeker eens bij Butcher Grill & Bar in Hasselt zijn geweest. Passie en respect voor het product staat hier centraal. Combineer dat met een geweldig stuk vlees en een leuke sfeer en je kan een avondje zorgeloos genieten.

De Steak

Bij Butcher Grill & Bar kozen we voor de Rubia Gallega. Het vlees was uitermate mals en van geweldige kwaliteit. De korst was voldoende krokant en mooi afgekruid. De steak had natuurlijk ook de nodige tijd gekregen om te rusten.

de beste steak van belgie butcher hasselt

De Bijgerechten

De frietjes waren erg lekker en voldoende krokant. De portie was ruim genoeg. Maar het hoogtepunt bij de frietjes was toch de huisgemaakte mayonaise. 1 van de beste die we tot nu toe hebben mogen proeven.

Ter begeleiding van onze steak kregen we chimichurri. Deze Zuid-Amerikaanse saus is vooral populair als marinade en als sausje bij een gegrilde steak. In dit geval was het geweldige aanvulling op het stuk Rubia Gallega. De smaak van het vlees werd niet te sterk beïnvloedt.

De groenten mochten naar onze mening wel wat beter gepresenteerd worden, het ontbrak hier wat aan creativiteit en een persoonlijke toets van de chef. Al begrijpen we dat hier in een echte vleeszaak minder aandacht aan wordt besteedt.

Een geweldige aanvulling op onze ervaring bij Butcher Grill & Bar was de mogelijkheid tot het gebruiken van de zoutstenen met elk hun aparte toets.

De Service/De Sfeer

De zaakvoerder/chef stond er deze avond volledig alleen voor in de zaak. Ook al zat de zaak helemaal vol, geen enkele klant moest inboeten aan service of sfeer. De bediening was vriendelijk en bij het serveren was er het nodige enthousiasme. Gelegen vlak aan de populaire Zuivelmarkt in het gezellige centrum van Hasselt is natuurlijk een extra troef voor het creëren van wat extra sfeer.

Interieur

De zaak ademt qua interieur ook de passie voor vlees uit. Op de toog kan je een rijpingskast vinden en overal in de zaak vindt je elementen terug die naar de liefde voor vlees verwijzen. De zaak is warm ingelicht en de belichting niet te fel, wat voor een knus en gezellig sfeertje zorgt.

Prijs/Kwaliteit

Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

MeatTasting

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

https://www.butchergrillbar.com/

  Adres

Meldertstraat 2, 3500 Hasselt
Routebeschrijving

  Openingsuren

Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.
Van 18:00-2:00 
Maandag gesloten

  Telefoon

0489 71 71 17 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget