Gent – Brasserie Keizershof

Vanop de Vrijdagmarkt in Gent keek Jacob van Artevelde toe hoe we in het Keizershof genoten van een ongelooflijk lekker en boterzacht stukje vlees in een heel gezellig kader.

De Steak

de beste steak van belgie keizershof

De kaart vermeldt bij de steak die we bestelden dat het gaat om topkwaliteit rundsvlees gaat en dat is niet overdreven. De filet mignon had een perfecte smaak, een heel goede kruiding en een cuisson die helemaal op punt was. Maar vooral: het vlees was ongelooflijk zacht en smolt heerlijk in je mond. Zelden zo een lekkere steak gegeten: een subliem stuk vlees op een heel hoog niveau bereid. Een echte aanrader! 

Bijgerechten

Bij de steak kregen we huisgemaakte frieten en die smaakten heerlijk. De bearnaise hierbij was perfect van smaak en van textuur. De zachte mayonaise was huisgemaakt en had een eerder neutrale smaak. Bij dit alles werd een slaatje geserveerd met een aparte, maar lekkere samenstelling, met o.a. zelfs citroen.

De Service/De Sfeer

Bij onze binnenkomst bleken er heel wat mensen aan te schuiven voor een tafeltje, wat uiteraard onze nieuwsgierigheid nog voedde. Er heerste een aangename, losse sfeer in Het Keizershof. De mensen van de bediening droegen bijvoorbeeld geen uniform, maar gewone kledij en dat zorgde mee voor de losse sfeer. De bediening verliep vlekkeloos.

Interieur

Het Keizershof lijkt knus van buiten gezien, maar bleek aan de binnenkant een grote zaak te zijn. Een grote zaak, maar met een gezellige inrichting en een indeling die je privacy respecteerde.

Prijs/Kwaliteit

De prijs viel heel goed mee voor een quasi perfecte steak in een heel aangename sfeer.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

Steak met béarnaise, peper of Archiducsaus

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

www.keizershof.net

  Adres

Vrijdagmarkt 47, 9000 Gent
Routebeschrijving

  Openingsuren

Dinsdag t/m zaterdag van 18u tot 22u

  Telefoon

092 23 44 46 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget