Berchem-Sainte-Agathe – Brasserie de la Gare

 

Onder de schoorstenen van Brussel, aan het station van Sint-Agatha-Berchem kan je in Brasserie de la Gare genieten van een heerlijk stukje vlees in kader dat aan een charmant ouderwets stationsbuffet doet denken.

De Steak

de beste steak van belgie brasserie de la gare

De “pavé de boeuf” die we aten was een heerlijk mals, groot stuk vlees met een heel lekkere smaak. Het gaat hier trouwens om een rumsteak voor alle duidelijkheid. De cuisson was zoals gevraagd, saignant. Een aangename verrassing voor een stukje vlees in Brussel 

Bijgerechten

We bestelden bij de steak een roquefortsaus. Die was perfect van textuur en was opvallend pittig, maar smaakte heerlijk. De frietjes waren ideaal gebakken. Met een beperkt maar lekker slaatje erbij was dit een heerlijke maaltijd.

De amuse die geserveerd werd, was een koud uiensoepje. Zeker niet mis!

De Service/De Sfeer

We waren de eerste klanten in een zaak die, aan de gedekte tafels te zien, volzet leek (wat natuurlijk onze nieuwsgierigheid aanwakkerde). We werden heel professioneel bediend door een ober die perfect tweetalig was.

Interieur

Het interieur was helemaal in de vorm van een charmant ouderwets stationsbuffet ingericht. Met houten banken tegen de muur, een grote toog en muren gevuld met allerhande stationsmemorabilia zoals Paul Delvaux-achtige schilderijtjes, oude stationsborden en dergelijke. Een bijzonder, en aangenaam decor

Prijs/Kwaliteit

Eerlijke prijs voor de kwaliteit die je krijgt.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

 

Bekijk hihttp://www.brasseriedelagare.be/lacarte.htmler het volledige menu.

  Website

http://www.brasseriedelagare.be/

  Adres

Gentsesteenweg 1430, 1082 Sint-Agatha-Berchem
Routebeschrijving

  Openingsuren

Van maandag tot vrijdag:  12h tot 14h en van 18h30 tot 22h
Zaterdag: van 18h30 tot 22h

  Telefoon

02 469 10 09 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget