Chaumont-Gistoux- Brasserie Daneels

Heerlijke roquefortsaus vergezeld met een mooi gebakken steak bij Brasserie Daneels in Chaumont-Gistoux. Ook in Wallonië weten ze hun klanten in de watten te leggen.

De Steak

Deze keer zijn we voor een Ierse ‘gewone’ steak gegaan. Het stuk vlees was mooi rondom gebakken en voorzien van een stevig goed gekruide korst. Onze saignant bakwijze was ook perfect gerespecteerd. Het vlees heeft ook voldoende kans gekregen om te rusten. De steak werd ook nog afgewerkt met verse kruiden.

de beste steak van belgie brasserie daneels

De Bijgerechten

Na het bestellen van onze drankjes kregen we razendsnel wat olijfjes en kerstomaatjes voorgeschoteld. Ideaal om de honger wat aan te wakkeren.

De frietjes waren lekker krokant en de  mayonaise met frisse limoentoets was om van te smullen. Het slaatje was lekker fris gemaakt met worteljes, mais, tomaat,… Enkel het hart van de tomaat mocht voor ons wel achterwege zijn gelaten.

De roquefortsaus was uitstekend en een ideale compagnon van onze steak. Mooi textuur en lekker van smaak, maar niet te overheersend zoals je het elders soms wel tegenkomt.

De Service/De Sfeer

Een mooi pluspunt aan Brasserie Daneels is de snelle service. Je wordt op je wenken bedient en moet nergens te lang op wachten. Het personeel doet ook nog eens met een brede glimlach.

Aan sfeer ook geen gebrek in de zaak. Iedereen genoot merkbaar van zijn/haar etentje.

Interieur

Brasserie Daneels beschikt over een erg mooi ingericht terras met knappe zetels. Al is het niet volledig doorgetrokken, wellicht voor in de toekomst. Verder is er ook nog een leuk hoekje met de sterke dranken en de wijnkoeling.

Prijs/Kwaliteit

Super prijs/kwaliteit verhouding. Je betaalt hier geen cent teveel.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Ierse gegrilde Entrecôte
  • Ierse Ossenhaas
  • Dubbele Ierse entrecôte 
  • Châteaubriand 2pers.
  •  

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.daneelsd.be/

  Adres

Chaussèe de Huy 191, 1325 Chaumont-Gistoux

Routebeschrijving

  Openingsuren

Alle dagen open van 10h30 tot 00h00

  Telefoon

010464104 (klik om meteen te bellen)

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget