Wevelgem – Biggles

Zelden een leukere locatie tegengekomen om op een terrasje een heerlijke Filet Mignon bij Restaurant Biggles in Wevelgem. Geniet van de vertrekkende en landende vliegtuigjes op een fijn terrasje met een uitstekende bediening.

De steak

biggles wevelgem filet mignon steak

Bij Biggles zijn we gegaan voor een licht gemarmerde Filet Mignon van het Be Crown rund. De subtiele vetstructuur  van dit ras houdt de intense smaak van het vlees vast. Gemarmerde biefstukken zijn malser en sappiger dan hun vetarme soortgenoten. Met je mes gleed je dus gemakkelijk door het stukje vlees heen. De Filet mignon was goed afgekruid met Fleur de Sel. Zoals aangegeven had het stuk vlees een intense smaak en was het heerlijk mals en sappig.

De bijgerechten

Ter afwachting van ons hoofdgerecht kregen we nog een amuse voorgeschoteld. Een maatje met bieslook, rode ui en citroen. Ideaal om je diner op gang te brengen.

De pepersaus ter begeleiding van ons stukje vlees was uitstekend van textuur en had de nodige pit. Ons slaatje was heel fris met o.a. verse kerstomaatjes, augurkjes en een lichte vinaigrette. Subtiel maar het bracht het slaatje tot op een ander niveau.

De frietjes bij Biggles in Wevelgem waren dunner dan je ze meestal krijgt in andere zaken, maar daarom zeker niet minder lekker! Lekker krokant en als compagnon een heerlijke fluweelzachte mayonaise. Om van te smullen.

Interieur

Zoals eerder gezegd mag je bij Restaurant Biggles wel spreken van een unieke locatie. Niet alleen is het terras uitermate gezellig met een combinatie van hoge steigerhouten terraselementen en gezellig tafeltjes en de nodige sfeervolle planten, maar kan je erbovenop ook nog eens genieten van de kleine luchthaven. Binnen in de zaak kan je dan weer genieten van een moderne invulling met veel houttoetsen.

Service / sfeer

Ook Restaurant Biggles is voorzien op de huidige manier van service verlenen ten tijde van Corona. De nodige ontsmettingselementen zijn aanwezig en de gastvrouw was voorzien van een mondkapje. Corona even buiten de kwestie gelaten kan je bij Biggles in Wevelgem rekenen op een professionele service in combinatie met een hartelijke bediening. Had je een vraag of wou je iets drinken bij bestellen dan kon je meteen bij iemand terecht.

Prijs/kwaliteit 

Eerlijke prijs voor een mooie kwaliteit.

Wat voor vlees hebben ze in de kuip?

  • Filet pur Belgisch wit-blauw  met slaatje en verse frietjes 
  • Irish Rib Eye metfris slaatje en verse frietjes

Bekijk hier het volledige menu.

  Website

http://www.restaurantbiggles.be/

  Adres

Luchthavenstraat 1, 8560 Wevelgem
Routebeschrijving

  Openingsuren

Ma 11u30 – 14u30
Di 11u30 – 14u30
Woe 11u30 – 14u30
Do 11u30 – 14u30
Vrij 11u30 – 14u30
Za 11u30 – 14u30 18u30 – 21u30
Zo 11u30 – 14u30

  Telefoon

056373300 (klik om meteen te bellen)

Instagram

Volg hen hier op instagram.

Facebook

Volg de pagina hier.

Onze partners

 

Eenvoudig bestelsysteem voor restaurants!

RestoTakeout is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk afhaalsysteem dat zorgt voor een snelle en efficiënte overschakeling naar uw afhaalverhaal tegen een betaalbare prijs. Het is onze missie om zo veel mogelijk restaurants te helpen in tijden van nood.

https://www.restotakeout.com/

logo visito
marketingbureau regrow

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Volg ons op facebook

Facebook Pagelike Widget